Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S

Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S
Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S
1489652
Brubeck
  Livrare rapida

Direct la EasyBox

  Ai optiunea de

Deschidere colet

  Plata in rate

Fara dobanda

  Pretul include

Taxa Verde

Cămașă termoactivă pentru femei Brubeck Comfort Wool SS11020 S
Grabestete! doar 50 produse in stock.
233,37 lei
Include TVA
Produsul nu mai este disponibil pentru vanzare.

Comanda telefonic
021.99.69
Luni pana Vineri intre 08:00 - 16:30
Sambata, Duminica inchis
Comanda email

Descriere

Tricou de damă din lână cu mâneci scurte BRUBECK® SS11020 COMFORT WOOL

Tehnologie avansată: construcție cu două straturi - combinația perfectă a microfibrei în stratul interior cu lâna naturală în stratul exterior asigură o absorbție mai rapidă a umidității, crește semnificativ confortul termic, menține eficient temperatura corpului constantă; tehnologie fără sudură (seamless).

Material de cea mai înaltă calitate: lână moale și delicată 100% merinos, foarte subțire - fibre cu o grosime de 16,5 microni. Proprietăți benefice pentru sănătate: micro-masaj, impact benefic asupra sistemului nervos, sprijinirea circulației corecte a celulelor și îmbunătățirea circulației sanguine.

Execuție perfectă: cusături plate, tivuri fără strângere, potrivire excelentă pe corp - elasticitatea mare a lânii face ca lenjeria să nu se șifoneze și să nu se împingă. Croială confortabilă, decolteu larg și mâneci potrivite, ideală ca bază pentru orice tip de îmbrăcăminte. Produs fabricat 100% în UE.

Funcționalitate: absoarbe umiditatea până la 35% din masa produsului, menține eficient temperatura corpului constantă, antialergică - nu provoacă alergii, nu irită, este bacteriostatică.

Utilizare: stratul de bază al îmbrăcămintei, confortabil, plăcut la atingere - nu irită, lenjerie termoactivă pentru activități zilnice pe tot parcursul anului, potrivită pentru oricine - chiar și pentru alergici

COMFORT WOOL

Tricou de damă cu mâneci scurte COMFORT WOOL este lenjerie de cea mai înaltă calitate pentru uz zilnic. Realizată din cel mai bun material natural din lume - lâna merinos. Este extrem de moale, delicată la atingere, nu irită și nu zgârie. Lâna merinos este, de asemenea, foarte subțire - fibrele sale au doar 16,5 microni - de peste patru ori mai puțin decât grosimea medie a firului de păr uman! Cu cât firul de lână de oaie este mai subțire și mai dens, cu atât are proprietăți termoizolante mai bune. Fibrele utilizate în colecția COMFORT WOOL a mărcii BRUBECK sunt cea mai nobilă varietate de lână de merinos australieni. Datorită elasticității mari a lânii, lenjeria nu se șifonează și nu se împinge. Se potrivește perfect pe corp, este blândă cu pielea și nu lasă urme datorită tivurilor fără strângere și cusăturilor plate.

Lenjerie de corp din lână prietenoasă cu corpul

Combinarea firelor naturale de lână cu cele de poliamidă și utilizarea unei construcții cu două straturi, fără sudură, a permis obținerea unor proprietăți termoregulatoare excepționale și menținerea unui confort maxim. Produsul asigură o absorbție mai rapidă a umidității, crește semnificativ confortul termic și ajută eficient la menținerea temperaturii constante a corpului. Protejează organismul împotriva răcirii și supraîncălzirii. Produsul a fost testat dermatologic - nu irită și nu provoacă alergii, fiind potrivit și pentru persoanele alergice. Lâna merinos are proprietăți suplimentare benefice pentru sănătate: micro-masajul cu fibrele sale ajută la o mai bună circulație a celulelor, ceea ce îmbunătățește circulația sângelui, iar neutralizarea ionilor pozitivi acționează benefic și liniștitor asupra sistemului nervos. Produsul avansat din punct de vedere tehnologic a fost realizat cu atenție la cea mai mică detaliu, datorită faptului că a fost produs în totalitate în Uniunea Europeană.

Caracteristici

Marca
Brubeck
Referinta
1489652

Referinte specifice

cod EAN13
5902487015209
Cod MPN
SS11020

Produse similare

   

Comentarii (0)

Iti mai recomandam si