Crema de fata hidratanta, Anti-roseata, Mixa, Pentru piele sensibila si reactiva, 50ml

Crema de fata hidratanta, Anti-roseata, Mixa, Pentru piele sensibila si reactiva, 50ml
Crema de fata hidratanta, Anti-roseata, Mixa, Pentru piele sensibila si reactiva, 50ml Crema de fata hidratanta, Anti-roseata, Mixa, Pentru piele sensibila si reactiva, 50ml
Crema de fata hidratanta, Anti-roseata, Mixa, Pentru piele sensibila si reactiva, 50ml
6615679
Mixa
  Livrare rapida

Direct la EasyBox

  Ai optiunea de

Deschidere colet

  Plata in rate

Fara dobanda

  Pretul include

Taxa Verde

Crema de fata hidratanta, Anti-roseata, Mixa, Pentru piele sensibila si reactiva, 50ml
Nu este in stoc
70,79 lei
Include TVA
Produsul nu mai este disponibil pentru vanzare.

Comanda telefonic
021.99.69
Luni pana Vineri intre 08:00 - 16:30
Sambata, Duminica inchis
Comanda email

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Mixa Crema hidratanta Anti-Roseata 50 ml

Crema hidratanta Anti-Roseata Mixa este infuzata cu Cold Cream, o combinatie de ingrediente active inspirata de farmacie, si ceara de albine si uleiuri pentru a calma si hrani intens pielea in timp ce protejeaza impotriva factorilor externi nocivi si a iritatiilor. Formula sa delicata, proaspata, calmeaza si ofera o senzatie imediata de confort in timpul aplicarii, fara a lasa un strat gras pe piele. Ingrediente concentrate: 8% Cold Cream + 10% Glicerina. Hipoalergenic. Fara alcool etilic. Fara miros. Rezultate notabile! Pielea este imediat hidratata, calmata si mai bine protejata impotriva factorilor externi nocivi. Zi dupa zi, roseata este redusa si nuanta pielii devine mai uniforma. Bariera functionala naturala a pielii este intarita.

Beneficii: Hraneste pielea Protejeaza impotriva factorilor externi nocivi si a iritatiilor Nu lasa un strat gras pe piele

Rezultate: Pielea este imediat hidratata, calmata si mai bine protejata impotriva factorilor externi nocivi. Zi dupa zi, roseata este redusa si nuanta pielii devine mai uniforma. Bariera functionala naturala a pielii este intarita.

Utilizare: Aplicati dimineata si seara pe pielea curatata a fetei si a gatului. Masati usor cu miscari circulare.

Compozitie: AQUA / APA a€¢ GLICERINA a€¢ PETROLATUM a€¢ PARAFFINUM LIQUID / ULEI MINERAL a€¢ STEARAT DE GLICERIL a€¢ ALCOOL CETILIC a€¢ STEARAT PEG-40 a€¢ CERA ALBA / CEARA DE ALBINE a€¢ PALMITAT DE CETIL a€ ¢ DIMETICON a€¢ TRISTEARAT DE SORBITAN a€¢ FENOXIETANOL a€¢ DIGLUCONAT DE CLORHEXIDINA a€¢ ACID CITRIC (FIL B163038/1).

Listele de ingrediente pentru produse sunt actualizate regulat. Va rugam sa consultati lista de ingrediente de pe ambalajul produsului pentru cea mai actualizata lista de ingrediente pentru a va asigura ca este potrivita pentru dvs.

Caracteristici

Marca
Mixa
Referinta
6615679

Fisa tehnica

Utilizare
Zi Noapte
Tip produs
Crema de fata
Tipul de ten
Sensibil Cuperozic

Referinte specifice

cod EAN13
3600550995213
Cod MPN
3600550995213

Produse similare

   

Comentarii (0)

Iti mai recomandam si