Kamera AKASO Kamera sportowa Akaso Brave 7

Kamera AKASO Kamera sportowa Akaso Brave 7
Kamera AKASO Kamera sportowa Akaso Brave 7
13148658
AKASO
  Livrare rapida

Direct la EasyBox

  Ai optiunea de

Deschidere colet

  Plata in rate

Fara dobanda

  Pretul include

Taxa Verde

Kamera AKASO Kamera sportowa Akaso Brave 7
Nu este in stoc
882,73 lei
Include TVA
Produsul nu mai este disponibil pentru vanzare.

Comanda telefonic
021.99.69
Luni pana Vineri intre 08:00 - 16:30
Sambata, Duminica inchis
Comanda email

Descriere

Camera sportivă Akaso Brave 7

Ai nevoie de o cameră sport pentru a obține cadre de înaltă calitate și dinamice? Akaso Brave 7 poate înregistra video la rezoluție 4K/30FPS și oferă o serie de moduri funcționale. Se remarcă prin rezistența la apă IPX8, control vocal și utilizarea unui giroscop cu 6 axe.

Calitate înaltă

Planifici o călătorie și vrei să-ți păstrezi amintirile nu doar în memorie? Camera Akaso Brave 7 înregistrează video la calitate 4K/30FPS și face fotografii de 20MP. Astfel, vei obține o imagine cristalină și clară, care îți va permite să te întorci la cele mai bune momente nu doar în imaginație!

2 ecrane colorate

Dispozitivul folosește 2 ecrane colorate - unul în față și unul în spatele camerei. Acest lucru permite controlul constant al cadrelor obținute, astfel încât să înregistrezi totul exact așa cum îți planifici!

Mai multe moduri utile

Cu modelul Brave 7 vei avea o mulțime de posibilități de a crea cadrele visate. Slow motion, timelapse sau buclă? Fără probleme! Poți folosi, de asemenea, setările wide (70° / 110° / 140°) și modurile speciale de scufundare, Timed Photo și Still Photo.

Mai multe facilități

Camera Akaso Brave 7 folosește o serie de soluții moderne și funcționale care veghează asupra fluidității și calității imaginii. Giroscopul cu 6 axe, în combinație cu tehnologia EIS 2.0, îmbunătățește semnificativ stabilizarea, permițând obținerea unor cadre fantastice - chiar și în timpul activităților extrem de dinamice.

Construcție bine gândită

Camerele sportive ar trebui să fie în mod fundamental versatile și rezistente. De aceea, la proiectarea și producția Akaso Brave 7 s-a pus accentul pe obținerea unei clase de rezistență la apă IPX8. Aceasta înseamnă că va rezista fără probleme chiar și la scufundări de până la 5 m adâncime. Înregistrează liber în ploaie, în timp ce înoți, faci surf sau scufunzi - fără teama de a-ți deteriora echipamentul! Dispozitivul este, de asemenea, rezistent la impact și uzură.

Mai mult cu aplicația

Vrei să ai și mai multe opțiuni de gestionare a fotografiilor și înregistrărilor tale? Instalează aplicația AKASO GO. Prin intermediul ei, vei avea multe posibilități de editare a tuturor materialelor, ceea ce îți va permite să le ajustezi stilul conform preferințelor tale. Aplicația permite, de asemenea, partajarea rapidă și convenabilă a fotografiilor și filmelor pregătite!

Confort și funcționalitate

Pentru o manipulare foarte confortabilă a dispozitivului, este inclus un pilot cu o curea pentru încheietura mâinii. Această soluție permite gestionarea rapidă a camerei fără a fi nevoie să folosești interfața ecranului tactil. În plus, în vânzare separată vei găsi și un microfon dedicat cu funcție de reducere a zgomotului vântului. Camera oferă și control vocal.

În pachet:

  • Camera Brave 7
  • Husă
  • Pilot
  • Curea pentru pilot
  • 2 x baterie
  • Încărcător
  • Suport pentru ghidon
  • 7 x suport de montare
  • Suport pentru cască
  • 4 x bandă de plastic
  • Cablu USB
  • 2 x bandă dublă față-verso
  • 1 x cablu de siguranță (tether)
  • Ștergător pentru obiectiv
  • Manual de utilizare

Caracteristici

Marca
AKASO
Referinta
13148658

Referinte specifice

cod EAN13
0810082450484
Cod MPN
SYYA0018-GY-01

Produse similare

   

Comentarii (0)

Iti mai recomandam si