Memorie RAM Transcend JetRam, JM3200HLB-16G, DDR4, 16 GB, 3200 MHz, CL22

Memorie RAM Transcend JetRam, JM3200HLB-16G, DDR4, 16 GB, 3200 MHz, CL22
Memorie RAM Transcend JetRam, JM3200HLB-16G, DDR4, 16 GB, 3200 MHz, CL22
8961133
Transcend
  Livrare rapida

Direct la EasyBox

  Ai optiunea de

Deschidere colet

  Plata in rate

Fara dobanda

  Pretul include

Taxa Verde

Memorie RAM Transcend JetRam, JM3200HLB-16G, DDR4, 16 GB, 3200 MHz, CL22
Grabestete! doar 8 produse in stock.
229,88 lei
Include TVA
Produsul nu mai este disponibil pentru vanzare.

Comanda telefonic
021.99.69
Luni pana Vineri intre 08:00 - 16:30
Sambata, Duminica inchis
Comanda email

Descriere

DDR4

Standard RAM care permite utilizarea unei tensiuni de V. 1,2 Ca rezultat, a fost posibil sa se obtina o scadere a consumului de energie cu 20% in comparatie cu DDR3 si cu un throughput mai mare. In plus, utilizatorii se pot baza pe verificari ciclice de redundanta si pe detectarea erorilor aleatoare. memoria DDR4 Oamenii care se asteapta la performanta maxima si economii mari de energie ar trebui sa apeleze la Printre acestia vor fi atat jucatori, cat si utilizatori care folosesc software profesional de procesare grafica.

Capacitate de 16 GB

Memoria RAM cu o capacitate de 16 GB este o solutie conceputa pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Acestia vor fi apreciati de jucatorii carora le pasa distractia extraordinara, precum si de designerii grafici care lucreaza cu software profesional. Un calculator astfel echipat poate efectua cu usurinta multe operatii in acelasi timp, asigurand un confort excelent de lucru. O resursa mare de RAM impreuna cu un procesor rapid si o placa grafica adecvata va vor permite sa va bucurati de multe dintre cele mai recente jocuri pentru o lunga perioada de timp.

Modul unic

Un singur cip de RAM este o solutie care va fi perfecta pentru o configuratie conceputa pentru diverse sarcini. Oferta larga va va permite sa potriviti perfect modulul la preferintele dumneavoastra personale. O capacitate mai mica va fi o solutie ieftina care va fi folosita in munca de birou. Pe de alta parte, jucatorii si utilizatorii programelor profesionale de procesare grafica vor ajunge cu siguranta la o resursa mai mare. Daca computerul incetineste dupa un timp, va fi posibila extinderea memoriei RAM.

Tensiune 1.2V

Tensiunea este un parametru care determina valoarea de alimentare RAM . Inainte de a cumpara, va rugam sa consultati lista de module acceptate de placa de baza. Doar un sistem compatibil de componente va asigura functionarea stabila a computerului si performanta asteptata. Tensiunea de 1,2 V alimenteaza cipurile de memorie DDR4. Aceasta inseamna un consum de energie cu 20% mai mic in comparatie cu DDR3 si cu o latime de banda mai mare. O astfel de varianta va fi o solutie perfecta pentru utilizatorii care se asteapta la o munca confortabila si, in acelasi timp, la economii mari de energie.

conector UDIMM

UDIMM conector de memorie RAM care poate fi adesea gasit pe o placa de baza. Un slot special permite instalarea memoriei fara tampon. Aceasta inseamna ca poate fi accesat direct prin controlerul de memorie de pe computer. Cand apare o solicitare de citire sau scriere in timpul functionarii, controlerul foloseste RAM si scrie sau citeste informatii pe acesta. Inainte de a cumpara, va rugam sa consultati specificatiile placii de baza pentru a vedea ce tip de cip de memorie puteti instala.

Frecventa de operare 3200 MHz

Frecventa RAM este unul dintre parametrii importanti care determina performanta hardware a unui computer. Modulele tactate la 3200 MHz vor fi perfecte pentru pasionatii de divertisment electronic care se asteapta intotdeauna la animatii fluide. Este, de asemenea, o solutie excelenta pentru utilizatorii profesionisti. Utilizarea software-ului pentru editare sau procesare grafica va fi confortabila si intuitiva. Desigur, ar trebui sa va amintiti de calitatea inalta a restului configuratiei.

Caracteristici

Marca
Transcend
Referinta
8961133

Fisa tehnica

Capacitate
16 GB
Tip memorie
DDR4

Referinte specifice

Cod MPN
JM3200HLB-16G

Produse similare

   

Comentarii (0)

Iti mai recomandam si