Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core

Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core
Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core
Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core
(10 de review-uri)
5801864
HyperX
  Livrare rapida

Direct la EasyBox

  Ai optiunea de

Deschidere colet

  Plata in rate

Fara dobanda

  Pretul include

Taxa Verde

Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core
(10 de review-uri)
Grabestete! doar 20 produse in stock.
181,95 lei
Include TVA
Produsul nu mai este disponibil pentru vanzare.

Comanda telefonic
021.99.69
Luni pana Vineri intre 08:00 - 16:30
Sambata, Duminica inchis
Comanda email

Descriere

Mouse Gaming HyperX Pulsefire Core
HyperX Pulsefire Core RGB HyperX Pulsefire Core ofera cele mai importante specificatii pentru jucatorii care cauta un mouse RGB solid, confortabil, cu fir. Senzorul optic Pixart 3327 ofera o urmarire precisa si fara probleme, fara accelerare hardware, si are setari DPI native de pana la 6200 DPI. Pulsefire Core este conceput ergonomic si are manere laterale texturate pentru stabilitate, anti-alunecare, iar forma sa simetrica este potrivita pentru orice gamer. Dispune de switch-uri de inalta calitate, cu un feedback tactil clar, evaluat pentru pana la 20 de milioane de clicuri. Personalizeaza iluminarea, setarile DPI si macrocomenzile pentru cele 7 butoane programabile cu software-ul HyperX NGenuity.
Senzor optic Pixart 3327 Senzorul Pixart 3327 ofera o urmarire precisa fara accelerare hardware si suporta setari DPI native de pana la 6200 DPI.
Sapte butoane programabile Pulsefire Core dispune de sapte butoane programabile cu switch-uri care ofera feedback tactil clar si care sunt evaluate pentru 20 de milioane de clicuri.
Personalizare usoara cu software-ul HyperX NGenuity Creeaza macrocomenzi, personalizeaza iluminarea RGB si DPI si salveaza-le in memoria interna a mouse-ului Pulsefire Core.
Iluminare RGB personalizata Cu ajutorul programului HyperX Ngenuity poti alege culoarea preferata pentru a se potrivi perfect cu setup-ul tau.

Caracteristici

Marca
HyperX
Referinta
5801864

Fisa tehnica

Culoare
Negru
Tehnologie
Cu fir
Greutate
123 g
Tip
Gaming
Altele
Iluminare RGB
Dimensiune (mm)
119.3 x 63.9 x 41.3 mm
Rezolutie (dpi)
6200 dpi
Butoane/rotite
7
Interfata mouse
USB
Senzor
Optic

Referinte specifice

cod EAN13
5801864
Cod MPN
4P4F8AA

Produse similare

   

Comentarii (10)

Iti mai recomandam si