Set de oale Gerlach Gerlach Ambiente 10 el.

Set de oale Gerlach Gerlach Ambiente 10 el.
Set de oale Gerlach Gerlach Ambiente 10 el.
7756380
Gerlach
  Livrare rapida

Direct la EasyBox

  Ai optiunea de

Deschidere colet

  Plata in rate

Fara dobanda

  Pretul include

Taxa Verde

Set de oale Gerlach Gerlach Ambiente 10 el.
Grabestete! doar 33 produse in stock.
400,45 lei
Include TVA
Produsul nu mai este disponibil pentru vanzare.

Comanda telefonic
021.99.69
Luni pana Vineri intre 08:00 - 16:30
Sambata, Duminica inchis
Comanda email

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Set oale 10 buc. AMBIENTE - functionalitate si aspect modern

Va rugam sa retineti ca SETUL ESTE VINDU FARA AMBALAJUL ORIGINAL

Setul de oale Ambiente este o propunere unica pentru persoanele care apreciaza estetica si functionalitatea produselor. Se distinge printr-un aspect modern, durabilitate si manopera solida. Oale cu fund gros din trei straturi, din otel inoxidabil 18/10 Au o functie speciala de strecurare, datorita careia vor deveni o solutie de neinlocuit in bucatarie si vor incanta orice iubitor de gatit.

Descriere detaliata:

Ghivecele Ambiente sunt realizate de cea mai inalta calitate Otel inoxidabil 18/10 , datorita caruia vasele sunt extrem de rezistente la deteriorare, coroziune, temperaturi ridicate si pot fi spalate in masina de spalat vase.

Fund cu trei straturi cu un disc de aluminiu incorporat asigura distributia uniforma a caldurii combinata cu stocarea acesteia. Datorita acestei functii, gatitul este mai scurt si mai eficient din punct de vedere energetic. In plus, va permite sa utilizati oala pe toate tipurile de aragaz: electrice, pe gaz, ceramice si cu inductie. Oalele sunt, de asemenea, sigure pentru cuptor pana la 180°C. Atentie! Temperaturile peste 180°C pot cauza decolorarea vaselor.

Capacele asortate cu geam securizat adera perfect la marginea vasului, asigurandu-se ca acesta este ermetic inchis, alimentele din interior sunt incalzite uniform, iar apa cu substante nutritive nu iese in afara vasului. Capacele au un special un aerisire care evacueaza excesul de abur in exteriorul vasului.

Manerele mari si confortabile au fost create pentru a garanta cel mai mare confort atunci cand amestecati alimente si ridicati un vas greu sau un capac fierbinte. Exista un tampon de silicon sub manerul capacului pentru a preveni supraincalzirea.

Cupa de masurare interna din oale permite masurarea precisa a ingredientelor adaugate, iar o palnie speciala va ajuta la turnarea lichidelor. Seria este echipata cu o functie inovatoare de strecurare - are doua tipuri de strecuratoare in capac.

Compozitia trusei:

  • cratita cu capac 16cm - 1.0l,
  • oala cu capac 16cm - 1.5l,
  • oala cu capac 18cm - 2.0l,
  • oala cu capac 20cm - 2.5l,
  • oala cu capac 24cm - 5.0l.

Caracteristici

Marca
Gerlach
Referinta
7756380

Fisa tehnica

Material
Inox
Tip produs
Set
Capacitate
1 l 5 l
Diametru
16 cm 18 cm 24 cm
Sursa de caldura
Toate

Referinte specifice

cod EAN13
5901035504400
Cod MPN
Ambiente 10 el.

Produse similare

   

Comentarii (0)

Iti mai recomandam si