Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator

Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator
Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator
(1 de review-uri)
9682400
Einhell
  Livrare rapida

Direct la EasyBox

  Ai optiunea de

Deschidere colet

  Plata in rate

Fara dobanda

  Pretul include

Taxa Verde

Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator/incarcator
(1 de review-uri)
Nu este in stoc
752,63 lei
Include TVA
Produsul nu mai este disponibil pentru vanzare.

Comanda telefonic
021.99.69
Luni pana Vineri intre 08:00 - 16:30
Sambata, Duminica inchis
Comanda email

Descriere

Trimmer pentru marginea gazonului pe acumulator Einhell Power X-Change GE-LE 18/190 Li-Solo, 18 V, 45 mm adancimea maxima lucru, fara acumulator si incarcator in setul de livrare

Informatii despre produs GE-LE 18/190 Li-Solo

  • Trimmerul fara fir pentru gazon Einhell GE-LE 18/190 Li-Solo apartine familiei Power X-Change: Acumulatorii puternici litiu-ion pot fi combinati in mod flexibil in cadrul familiei din sistem.
  • Pentru functionare este necesar un acumulator de 18 volti din gama Power X-Change. Livrarea nu include acumulatorul si incarcatorul, care sunt disponibile separat, de exemplu ca set practic de pornire.
  • Setarea adancimii in 3 trepte asigura rezultate precise de la 36,5 mm pana la maximum 45 mm. Cutitul, care taie pe ambele parti, ofera taieturi perfecte si precise.Reglarea adancimii in 3 trepte asigura rezultate precise de la 36,5 mm pana la max. 45 mm. Lama de taiere cu doua fete asigura taieri perfecte si precise ale marginilor.
  • Manerul moale garanteaza o manevrare si o ergonomie optime. In plus, manerul auxiliar reglabil asigura o ghidare precisa si sigura a taietorului de margini pentru gazon fara fir.
  • Un mecanism de protectie pentru utilizare este integrat cu aparatoarea lamei. Utilizatorul este protejat de contactul cu cutitul si de particulele zburatoare.
  • Arborele divizat ofera un transport usor si o depozitare care economiseste spatiu.
  • Rolele din fata si din spate ale dispozitivului permit desfasurare precisa a lucrarii.

Un sistem de acumulatori pentru toate dispozitivele Power X-Change

Nu exista potrivire gresita: cu sistemul de acumulatori Power X-Change de la Einhell, utilizati intotdeauna acelasi tip de acumulator pentru o varietate de unelte, fie in atelier, fie in gradina.

Sistem activ de gestionare a acumulatorului

Celulele noastre high-end cu litiu-ion nu numai ca ofera multa putere, ci sunt si deosebit de durabile si robuste datorita monitorizarii automate a acumulatorului ABS.

Livrat fara acumulator

Masina de tuns iarba Einhell este livrata fara acumulatorul si incarcatorul Power X-Change. Acestea sunt disponibile separat.

Maner suplimentar reglabil

Manerul auxiliar reglabil permite ghidarea precisa si sigura a taietorului de margini pentru gazon fara fir.

Bara de ghidare detasabila

Trimmerul pentru gazon are o tija din doua parti. Acest lucru permite ca dispozitivul sa fie depozitat intr-un mod care economiseste spatiu.

Roti delicate cu gazonul

Rotile din fata si din spatele aparatului permit ghidarea perfecta a masinii de taiat marginile gazonului si, astfel, obtinerea unor rezultate de lucru deosebit de precise.

Cutit de inalta calitate

Lama de taiere cu doua fete a masinii de tuns margini de 190 mm latime, cu o grosime de 2,5 mm, isi croieste rapid drum prin iarba si asigura taieri perfecte ale marginilor pana la o adancime maxima de taiere de 45 mm.

Siguranta maxima

Pentru a putea lucra in conditii de siguranta si securitate, taietorul de margini pentru gazon este echipat cu o carcasa de protectie robusta, care protejeaza in egala masura lama de taiere de influentele externe si pe utilizator de ranire.

Masina de tuns iarba sau masina de taiat marginile gazonului?

Spre deosebire de o masina de tuns iarba, masina de taiat marginile gazonului nu taie suprafete mai mari sau iarba mai inalta - ci margini mai precise.

Caracteristici

Marca
Einhell
Referinta
9682400

Fisa tehnica

Latime
180 mm
Tip alimentare
Acumulator
Continut pachet
1 x Trimmer
Lungime
300 mm
Greutate
4.65 Kg
Tensiune alimentare
18 V
Tip produs
Coasa electrica
Inaltime
920 mm
Tip motor
Electric

Referinte specifice

cod EAN13
4006825651287
Cod MPN
3424300

Produse similare

   

Comentarii (1)

Iti mai recomandam si